Prinses Shauni I

Omdat het allemaal zo plezant is wil ook Shauni Scheltjens wat pluimen op haar steek. 

Prins Roy I

Na een spannende verkiezingswedstrijd werd Roy Meersman uitgeroepen tot Prins Carnaval. Onze piratenboot vaart met fierheid en gehesen trossen achter de prinsenwagen van de Orde van de Baksteen.

Eskimo's niet meer in de kou

Met vakkennis en oog voor detail knutselt Davy samen met enkele enthousiaste leden een, heuse iglo in elkaar en bereiken we opnieuw de top van de ijsberg. Onze Eskimo's staan niet langer meer in de kou.

Racepiloten en pitspoezen

Brullende motoren en sexy pakken, dat is wat KV Oekandanou vzw brengt tijdens de carnavalstoet van 2015.

Tragische gebeurtenis

Het moraal van de groep wordt zwaar getroffen door het overlijden van voorzitter Ivan Meersman.  Ook treedt de toenmalige ondervoorzitter af. De toenmalige penningmeester en stichter Luc Mostien besluiten om de groep niet ten onder te laten gaan en laten zich omringen met een compleet nieuw bestuur. Luc Mostien werd voorzitter, Dany De Wit ondervoorzitter, Eric De Maere penningmeester, Gunther Van Damme secretaris en webmaster en Marc Van Hauwermeiren bestuurslid. Tal van nieuwe leden sluiten zich aan waardoor KV Oekandanou zich verder ontwikkeld tot een leuke groep.

Eerste carnavalstoet

Veel ambiance en plezier tussen de brandweermannen en vrouwen tijdens hun eerste carnavalstoet.

Koek Koek hier zijn we

KV Oekandanou uit Steendorp Carnavalsgroep Kv Oekandanou? Steendorp werd op 15 Oktober 2011 gesticht door enkele carnavalisten die een nieuwe groep wensten op te starten. De naam van de groep Oekandanou is ontstaan door het vastleggen van de doelstellingen en men het woord Oekandanou meerdere malen onbewust gebruikt! Op deze dag werd mede door enkele sponsors hun steun met name Tais en Mario van Hair fashion Studio en Davy & Kim van Café Ter Dijcke de oprichting een feit. Statuten en bestuur werden samengesteld, leden opgenomen in de groep waardoor we direct van start konden gaan.